Születési időpont pontosítás, Ascendens és Hold jegy meghatározás, Baba nemének megtervezése

A születés időpontjának bepontosítása

Nem tudod a pontos születési időpontodat?

A születés pontos időpontja az életedet meghatározó eddigi fontos eseményekből kiszámítható akkor, ha van egy kb. 2-3 órás időintervallum, amiben keresni kell.

Menete: 

  1. Töltsd ki és küldd el a kérésedet a lenti űrlap segítségével.
  2. Kapsz majd egy kérdőívet, kérlek azt kitöltve juttasd vissza a megadott e-mail címre.
  3. Ennek alapján kikalkulálom és elküldöm a születésed pontosított időpontját.
  4. A szolgáltatás ára 7 500 Ft.

Ascendens és Hold jegy meghatározása

Ha tudod a pontos születési időpontodat, vagy utólag bepontosításra került, akkor INGYENESEN KÉRHETED az Ascendens és Hold jegyed meghatározását.

Mik ezek, és mit jelentenek?

A születésed napja alapján meghatározott horoszkópod a Nap helyzete alapján meghatározott állatövi jegy. Ez adja a személyiségedhez azokat a tulajdonságokat, amiket szeretnél megtanulni, integrálni, fejlődni bennük úgy, hogy a személyiséged részéve váljanak. 

Az Ascendens a születésed pillanatában felkelő jegy, azt mutatja meg, hogy milyen a külsőd, a fizikai testfelépítésed, illetve, hogy az, aki még nem ismer, kívülállóként milyen tulajdonságok alapján ítél meg téged, milyennek érzékel első látásra. Ha ez a jegy egyezik a Nap jeggyel, akkor őszinte embernek érzékelnek téged, ha viszont nem, akkor nagy meglepetést okozhat a személyiséged azoknak, akik később mélyebben megismernek.

A Hold jegye az érzelmeink, érzelmi életünk működését mutatja meg: mennyire vagyunk családszeretőek, vagy épp ridegek, hogyan viszonyulunk másokhoz.

A baba nemének megtervezése

A születési dátum alapján a Jónás módszer (Jónás naptár) szerint meghatározhatóak azok az időpontok, amikor az adott hónapban a legtermékenyebb egy nő, illetve az is, hogy ha a baba egy bizonyos időpontban fogan, akkor milyen nemű lesz. 

Fontos!

Ahhoz, hogy a legnagyobb eséllyel szülessen olyan nemű baba, mint amilyet szeretnétek, az egyéb időpontokban védekezni szükséges, mert csak az ebben az időpontban történő fogantatás esetén teljesülhet magas %-ban (85-90%), hogy a gyermek neme az eltervezettnek megfelelő legyen.

Szintén FONTOS!

Sok helyen látok az interneten olyan lehetőséget, ahol akár magadnak is kiszámíthatod ezt az időpontot. 

Asztrológusként szeretném jelezni, hogy a nő horoszkópjának gyermek háza is eldöntheti, hogy csak egyféle nemű, vagy többféle nemű gyermekei születhetnek. 

Ezért ennek ismeretével együtt érdemes a tervezésbe és a próbálkozásba belefogni.

A baba nemének tervezéséhez szükséges időpontok igénylésének menete: 

  1. Töltsd ki és küldd el a kérésedet az űrlap segítségével.
  2. A születési adatod alapján kikalkulálom és elküldöm azokat az időpontokat a következő 12 hónapra, amik segítenek a baba nemét tervezni, valamint a gyerek ház alapján megadom, hogy van-e lehetőség arra, hogy eltérő nemű gyermekek szülessenek.
  3. A szolgáltatás ára 2 500 Ft.

Nézd meg a többi szolgáltatást is! Vissza a szolgáltatások oldalra