Előjelentkezés tanfolyamra

Asztrológia a gyakorlatban – online kurzus

 

Kedves Spirituális Úton Járók,

 

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a szeptemberben újrainduló online Asztrológia tanfolyamot, amire ezen oldalon lehet előjelentkezést leadni.

A tanfolyam lényege, hogy leckénként, modulonként épüljön a tudás, és lépésről lépésre minden elméleti elem a gyakorlatba is beépüljön.

 
Ajánlom mindazoknak…
… akik most szeretnének elkezdeni asztrológiát tanulni;
… akik újrakezdők, és egyszer már belevágtak, de abbahagyták;
… akik már tanulnak/tanultak asztrológiát, de érdekes számukra egy másik nézőpont, egy eltérő szemszögből történő megértés, és a tudás tényleges gyakorlati felhasználása;
… akiket érdekel az önismeret, önfejlesztés, szeretnék magukat megismerni, megérteni és megtalálni azt az utat, amit régóta keresgélnek.
 
A tanfolyam online formában zajlik, rugalmas keretek között.
Minden héten érkezik egy lecke, ami videó(ka)t és nyomtatható anyagokat foglal magában. 
A videók a heti tananyagot tartalmazzák, ami pdf-ben is átadásra kerül, elmenthető, eltárolható. 
Minden leckéhez tartozik házi feladat is, amivel a saját vagy ismerősök, családtagok asztrológiai személyiség elemzése lépésről lépésre megtanulható, gyakorlatba ültethető az elméleti tudás.
 
A leckék és modulok során folyamatosan nyílik meg és tárul ki a vizsgált egyén – akár saját magunk – személyisége, megérthető az egyén működése, a viselkedési formái, de feltárulnak a lehetőségek, esetleg korlátok, illetve a vállalt feladatok is.
A tanulás során senki nem marad egyedül, hiszen hetente online konzultáció ad lehetőséget arra, hogy az éterben személyesen is találkozzunk, az esetleges kérdések megválaszolásra kerüljenek, és példákon keresztül együtt is gyakoroljunk.
 
A tanfolyam elvégzése nincs időhöz kötve, a leckék hozzáférhetősége korlátlanul megmarad, mindenki olyan tempóban haladhat, ahogyan az neki kényelmes, és az élete jelenlegi folyásába éppen belefér.
 
A modul végén egy modulzáró feladaton keresztül lemérhető, hogy ki mennyit haladt, és minden tanuló megtapasztalhatja, hogy már önállóan is képes több elemzési lépés elvégzésére.
 
Miért ajánlom?
Az eddigi tanfolyamok tapasztalata alapján már az első modul elvégzése után is több oldalas írásos elemzés készíthető egy születési dátum alapján, ami modulról modulra folyamatosan bővül, ahogy az ismeretek átadása és elsajátítása történik. Nagyon jó látni a leadott modulzáró feladatok alapján, hogy az átadott keretrendszer és tananyag lehetővé teszi az összefüggések logikus megértését és azonnali alkalmazását, és nagyon ügyes, jó meglátásokat tartalmazó, az elemzési lépéseket helyesen alkalmazó asztrológiai elemzések születnek. A saját horoszkóp ábrában felfedezett sajátosságokról, a ráébredésekről, a wow élményekről szóló visszajelzések szintén felejthetetlen élményt nyújtanak minden visszacsatolás alkalmával. 
 
Ha szeretnél ezen az úton te is elindulni, akkor add le előjelentkezésedet az alábbi űrlapon!

    Számlázási cím - irányítószám (kötelező)

    Előjelentkezés az Online Asztrológia tanfolyamra