2021.11.19 – Bika Telihold

Szinte most pontosodik az e havi Telihold, a Hold a Bikában, a Nap a Skorpióban jár. Holdfogyatkozás is lesz, nálunk azonban ez nem lesz látható.

Telihold idején érdemes arra fókuszálni, hogy mit szeretnénk, ha az életünkben beteljesedne, beérne, mi az a téma, amiben ragyogni szeretnénk végre, amiben elismerésre vágyunk, amiben akkor tudunk továbbmenni, előre lépni, ha megkapjuk vagy megadjuk magunknak a kellő figyelmet.

A párkapcsolatok, illetve az, hogy kivel társulunk, kivel „szerződünk” hosszútávra még mindig jelentős téma.

A dilemma továbbra is erős abban, hogy a fizikai síkon megtapasztalt harmóniát, szerelmet és élményeket válasszuk-e, amihez a külső körülmények fenekestül történő felforgatása kellene, vagy a mély lelkieken, kölcsönös bizalmon és tiszteleten alapuló, inkább „baráti” viszony mellett döntsünk.

Az is adhat gondolkodásra okot, hogy egyedül, vagy valamilyen csoporttal, közösséggel, baráti társasággal induljunk el valamiben.

A vállalkozásokban is lehet most egy kényszerítő erő, ami azt segíti, hogy a jövő érdekében nagy akaraterővel változtassunk, erőt és energiát tegyünk bele annak érdekében, hogy ha most nem tudunk, akkor viszont később aratni tudjunk.

Vásárláskor, szerződéskötéskor érdemes a jogi paragrafusokat mélyebben átnézni, átbeszélni, hogy ne maradjanak olyan fekete foltok, amik később visszaüthetnek.

A döntéseink akkor tudnak valóban beérni, ha megengedjük magunknak a tényleges belső figyelmet és őszinteséget. Meg kell vizsgálnunk, hogy mi az, amit már csak a rutinok mozgatnak, ami ugyan kényelmes, de már unalmas mert lejárt, és mi az, vagy ki az, aki/ami motivál, feltölt, repít minket. Motiválni ez tud minket a jövőben, ezért érdemes ebbe az irányba indulni.

A belsőnkben már elindult a változás, átalakulás, és régóta érezhető az a feszültség, ami szeretné már kikényszeríteni, hogy a fizikai síkon is megmutassuk, megéljük, előnyünkre fordítsuk. Lépjünk hát bátran!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük